Pak cellulitis aan met deze revolutionaire techniek!

Cellulitis manifesteert zich als 'bobbeltjes' op de huid die eigenlijk een abnormale ophoping van vet in het bindweefsel van de huid en onderhuid zijn. Het probleem met deze 'bobbeltjes' is dat ze de afvoer van toxines blokkeren, waardoor geen enkele vorm van lichamelijke oefening of vermageringskuur vat heeft op deze zones.

Dankzij endermologie kunnen vanaf nu deze zones echter wel aangepakt worden. De techniek bewerkt als het ware de huidplooi door in- en uitrollende bewegingen te maken, waardoor de elementen die de bloedvaten verstoppen ontmanteld worden. Door middel van deze huidgymnastiek die het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel nieuwe stimulansen geeft en de afvoer van toxines bevordert, brengt endermologie een natuurlijk proces van verwijdering van vetophoping op gang en maakt het de huid gezond en sterk.

Het resultaat is een slanker, mooier gevormd lichaam, een veerkrachtige stevige huid en de cellulitis is vrijwel verdwenen. En dit alles dankzij een volkomen natuurlijke, non-invasieve methode, die een aangenaam en ontspannen gevoel geeft. Voor de behandeling is geen medische ingreep vereist en er komen geen chemische stoffen aan te pas. Het gaat alleen om het herstellen en activeren van de organische functies.

Wenst u meer te weten over deze methode? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij vertellen u graag hoe deze methode precies werkt.

Over Ons

De Zachte Lijn is een schoonheidssalon waar je terecht kan voor verschillende behandelingen. U wordt persoonlijk ingelicht en verzorgd door Ingrid Verbert en haar assistente in een private omgeving waar jij en jouw lichaam centraal staan.

Contacteer ons!

Tel.: 03 / 653 49 99
Gsm.: 0475 / 36 57 82
Email: info@dezachtelijn.be
BTW: BE0627.591.681

Pauwelslei 220
2930 BRASSCHAAT
België

Openingsuren

Maandag 08.00 - 21.00
Dinsdag  08.00 - 17.00
Woensdag  08.00 - 21.00
Donderdag  08.00 - 21.00
Vrijdag 08.00 - 13.00
Zaterdag GESLOTEN
Zondag GESLOTEN