Hier vindt u wat meer informatie over al onze verschillende behandelingen. Heeft u toch nog specifieke vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan contact op via onze contactpagina en u wordt zeker verder geholpen.

Endermologie of lipomassage
Last van cellulitis? Endermologie is een revolutionaire techniek die komaf maakt met deze vervelende kwaal. Wilt u meer weten? Hier leest u er alles over!

Endermolift of liftmassage
Een ouder wordende huid wordt dunner en fijner waardoor er rimpeltjes, uitgezette poriën en inzakking ontstaan. Liftmassage is een 100% natuurlijke techniek die de gelaatshuid opnieuw meer densiteit geeft in de diepte en zo de huid opnieuw jeugdig maakt. Liftmassage schudt als het ware het elastische geheugen van uw huid weer wakker, stimuleert de huid en vult kleine rimpeltjes op.

Afslanking
Wilt u graag afslanken? Dan raden wij volgende dieetmethode aan waarbij u op medisch verantwoorde wijze snel heel wat kilo's verliest: the rain dieet. Nieuwsgierig naar hoe dit dieet precies werkt? Hier leest u er meer over.

Pro-tan airbrush tanning
Dankzij deze manuele bruiningsmethode heeft u een zomers kleurtje in 10 minuten. Dit product op basis van rietsuiker wordt door uw specialiste gelijkmatig over het lichaam en gelaat verneveld. De behandeling is volledig veilig voor de huid en geeft u de volgende dagen een gezonde gekleurde teint. Ideaal voor feestjes!

LCN – Pronails gelnagels
Nagelbijter? Slappe, broze nagels? Weinig tijd om uw nagels te verzorgen? Dan brengen LCN gelnagels de oplossing! Deze gelnagels beschermen uw nagels en moeten slechts om de 3 à 4 weken bijgewerkt worden. Prachtige nagels gegarandeerd!

Uw nagels worden volledig gecreëerd naar uw wens. Zo bepaalt u zelf de vorm, lengte en kleur van uw nagels. Met zijn naturel look, French manicure, color nails en diverse fantasienagels heeft LCN gelnagels voor elk wat wils.

Universal Contour Wrap
De Universal Contour Wrap is een kleipakking die dode huidcellen verwijdert, de huid reinigt, het lichaam ontgift, de huid verstrakt, littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar maakt en een groot en blijvend centimeterverlies garandeert. Zo is het niet ongewoon dat een klant na een kuur van meerdere behandelingen een kleinere kledingmaat krijgt.

Bovendien werkt de wrap op plaatsen waar moeilijk afslanking bekomen kan worden, is het een geweldige start voor een vermageringskuur en verstrakt en verstevigt het de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies. Kortom, de Universal Contour Wrap is er voor iedereen die er snel goed uit wilt zien! Dankzij deze revitaliserende behandeling zult u zich lekker in uw vel voelen. De behandeling duurt 2 uur.

Verzorgingsproducten van Environ en Jane Iredale
De verzorgingsproducten van Environ en Jane Iredale zijn als het ware een complete huidverzorging van A tot Z. Environ zorgt ervoor dat uw huid er weer stralend uitziet, terwijl de make-up producten van Jane Iredale de functie van make-up overstijgen en uw huis blijven verzorgen beschermen. Nieuwsgierig naar dit totaalpakket? Hier leest u er meer over.

Power plate
Deze 10 minuten durende workout biedt u de mogelijkheid om mooi en gezond te zijn met een minimum aan inspanning. Dankzij de vibratietraining, die een sterke stimulerende werking heeft op de bloed- en lymfecirculatie, levert de power plate zeer goede resultaten op in de strijd tegen cellulitis, en dat 4 keer sneller dan bij een conventionele training! Het resultaat is een mooie, gladde huid.

Verder is de power plate ook uitermate geschikt voor vetverbranding en spierversteviging. Dankzij deze methode krijgt u weer een strakke buik, verleidelijke benen en stevige armen!

Kinesitherapie
Zaakvoerster Ingrid Verbert is gediplomeerd kinesitherapeut met 20 jaar ervaring en helpt u graag verder met uw medische problemen. Via uw doktersvoorschrift wordt er steeds een persoonlijke therapie voor u uitgewerkt, zodat u op de zo kortst mogelijke tijd van uw kwaal verlost bent. Neem contact op voor een afspraak.

Schoonheidszorg
U kunt bij ons ook altijd terecht voor verschillende types gelaatsverzorging die steeds worden uitgevoerd met de kwalitatieve Environ producten. Verder bieden wij u ook een uitgebreid gamma een diverse esthetische behandelingen aan, zoals manicure, pedicure, ontharing met was, epilatie en het verven van de wimpers en wenkbrauwen. Ons doel is uw lichaam te verzorgen en te laten stralen van kop tot teen.

Over Ons

De Zachte Lijn is een schoonheidssalon waar je terecht kan voor verschillende behandelingen. U wordt persoonlijk ingelicht en verzorgd door Ingrid Verbert en haar assistente in een private omgeving waar jij en jouw lichaam centraal staan.

Contacteer ons!

Tel.: 03 / 653 49 99
Gsm.: 0475 / 36 57 82
Email: info@dezachtelijn.be
BTW: BE0627.591.681

Pauwelslei 220
2930 BRASSCHAAT
België

Openingsuren

Maandag 08.00 - 21.00
Dinsdag  08.00 - 17.00
Woensdag  08.00 - 21.00
Donderdag  08.00 - 21.00
Vrijdag 08.00 - 13.00
Zaterdag GESLOTEN
Zondag GESLOTEN